728x90 AdSpace

Saturday, September 3, 2016

Online Computer Knowledge Quiz for IBPS PO/Clerk Exam 2016

Hi Aspirants, here are some useful Computer Knowledge Quiz Questions for IBPS PO/Clerk Exams. These questions are also useful for other competitive exams. Attempt the quiz and share your score. Click ‘START QUIZ’ button to attempt the quiz online with multiple choice options.

Computer Quiz for Bank Exams

 Computer Questions . Click the ‘START QUIZ’ button to start the quiz.

1. The period of Second generation computers is
Answer: 1956-1963

2. What are the four things needed to connect to the Internet?
Answer: Telephone line, modem, computer, and an ISP

3. The period of Third generation computers is
Answer: 1965-1975

4. What is e-commerce?
Answer: Buying and selling products and services over the Internet

5. The period of Fourth generation computers is
Answer: 1975-1989

6. The basic unit of a worksheet into which you enter data in Excel is called a
Answer: cell

7. A person who uses his expertise to gain access to other people's computers to get information illegally or to cause damage is a
Answer: Hacker

8. VLSI technology is used in __________ generation computers.
Answer: Fourth

9. What is the commonly used unit for measuring the sped of data transmission?
Answer: Bits per second

10. Different types of modern digital computers come under which generation.
Online Computer Knowledge Quiz for IBPS PO/Clerk Exam 2016 Reviewed by Currentaffairs4examz on 3.9.16 Rating: 5 Hi Aspirants, here are some useful Computer Knowledge Quiz Questions for IBPS PO/Clerk Exams. Thes...

No comments :