728x90 AdSpace

Saturday, September 3, 2016

GK Quiz for SSC CGL Exam 2016

Hi Aspirants, here are some useful GK Quiz Questions for SSC CGL Exam 2016 which is going on. Click the ‘START QUIZ’ button to attempt the quiz online with multiple choice options.

GK Quiz for SSC CGL Exam 2016

 Questions for the day. Click the ‘START QUIZ’ button to start the quiz.

1. Japanese Temple & Peace Pagoda is located where in India?
Answer: Darjeeling

2. The Hindustan Shipyard Limited is located at?
Answer: Vishakhapatnam

3. Which of the following is the folk dance of Odissa and Andhra Pradesh?
Answer: Changu

4. Heat energy from the sun reaches the Earth through a heat transfer process known as?
Answer: Radiation

5. Which space shuttle carried Sunita Williams beyond the Earth?
Answer: Soyuz

6. India shares longest International border with which country?
Answer: Bangladesh

7. World Economic Outlook is published by?
Answer: International Monetary Fund

8. Which of the following states of India became the first carbon free state?
Answer: Himachal Pradesh

9. Which country is the most educated country of the world?
Answer: Canada

10. Who was India's flag bearer at the closing ceremony at Rio Olympics 2016?
Answer: Sakshi Malik
Check more GK quiz from here 
GK Quiz for SSC CGL Exam 2016 Reviewed by Currentaffairs4examz on 3.9.16 Rating: 5 Hi Aspirants, here are some useful GK Quiz Questions for SSC CGL Exam 2016 which is going on. Clic...

No comments :