728x90 AdSpace

Saturday, September 17, 2016

Current Affairs September 2016 PDF Capsule - Third Week

Hi Aspirants, in this post we bring you the Current Affairs PDF Capsule of September 2016 (Third Week). This PDF is completely free of cost which covers all the  important current affair events of September 2016 (Third Week) that are important for banking, insurance, SSC, UPSC and other competitive exams. You can download the free current affairs September 2016 Pdf from the link below.

Current Affairs PDF September 2016


Here are the TOP TEN Questions of the week

1. Who won the women's singles title of US Open 2016?
Answer: Angelique Kerber

2. Name the winner of the 2016 US Open Men’s Singles title?
Answer: Stan Wawrinka

3. Mariyappan Thangavelu, who won gold medal at 2016 Rio Paralympics Games, is associated with which sports?
Answer: High jump

4. Deepa Malik, who won silver medal at Rio Paralympics 2016, is associated with which sports?
Answer: Shot Put

5. Name the Indian who was recently ranked second in Fortune’s ’50 Most Powerful Women International’ outside US?
Answer: SBI chief Arundhati Bhattacharya

6. Which team has won the inaugural day/night 2016-17 Duleep Trophy Cricket tournament?
Answer: India Blue

7. Hindi Diwas is celebrated every year on?
Answer: 14 September

8. Pushpa Kumar Dahal ‘Prachanda’ who arrived in India on 16 September 2016 is the Prime Minister of which country?
Answer: Nepal

9. Who has recently become the first Indian star to enter the Forbes list of highest paid television actresses in the world?
Answer: Priyanka Chopra

10. International Day for the Preservation of the Ozone Layer is observed on?
Answer: 16 September

Check all the Important 70 Questions from the following PDF.
Current Affairs September 2016 PDF Capsule - Third Week Reviewed by Currentaffairs4examz on 17.9.16 Rating: 5 Hi Aspirants, in this post we bring you the Current Affairs PDF Capsule of September 2016 (Third W...

No comments :