728x90 AdSpace

Wednesday, September 14, 2016

Current Affairs Quiz 13 September 2016

Hi Aspirants, here is the Current Affairs Quiz for 13 September 2016 useful for bank exams, ssc exams, upsc exams etc.

Current Affairs 13 September 2016

Questions for the day. Click the ‘START QUIZ’ button to start the quiz.
1. Deepa Malik, who won silver medal at Rio Paralympics 2016, is associated with which sports?
Answer: Shot Put

2. Uttar Pradesh government recently named which actress as the brand ambassador of the Samajwadi Pension Yojana?
Answer: Vidya Balan

3. The 2016 International Buddhist Conclave will be held in which country?
Answer: India

4. Angelique Kerber who won the US Open Women’s Singles title 2016 belongs to which country?
Answer: Germany

5. Which stock exchange recently became the first Indian stock exchange to file Initial Public Offering with SEBI?
Answer: Bombay Stock Exchange

6. Which state government has officially launched AIR Regional News Unit (RNU)’s Facebook page?
Answer: Chhattisgarh

7. Stanislas Wawrinka won the US Open men’s singles title 2016 defeating whom?
Answer: Novak Djokovic

8. World’s first robotic operation inside the eye was successfully performed recently in which country?
Answer: UK

9. Cauvery water which was in news recently is between which two states?
Answer: Karnataka and Tamil Nadu

10. Which Indian state was recently adjudged as the cleanest state in terms of rural sanitation?
Current Affairs Quiz 13 September 2016 Reviewed by Currentaffairs4examz on 14.9.16 Rating: 5 Hi Aspirants, here is the Current Affairs Quiz for 13 September 2016 useful for bank exams, ssc ex...

No comments :