728x90 AdSpace

Monday, September 19, 2016

Computer Quiz Questions for IBPS RRB Exam 2016

Hi Aspirants, here are some useful Computer Knowledge Questions for the upcoming IBPS RRB Exam 2016. Here we have covered some questions which are repeatedly asked in Bank Exams from computer section. Click on ‘START QUIZ’ button to attempt the questions with multiple choices.

Computer Quiz for IBPS RRB

Questions for the day. Click the ‘START QUIZ’ button to start the quiz.

1. Which of the following terms apply to communication between separate computer systems?
Answer: Connectivity

2. People typically interface with a computer – based system when:
Answer: All the above

3. ______________ is computer software designed to translate image of type written test.
Answer: Optical character recognition

4. _______ Program can harmful to computer operation.
Answer: Virus

5. The following software is comes under graphics use
Answer: Adobe photoshop

6. __________ technological barrier designed to prevent unauthorized or unwanted communications between computer networks or hosts
Answer: Firewall

7. Printers are measured in
Answer: Dpi

8. Expand Wi-Fi.
Answer: Wireless fidelity

9. Debugging the process of
Answer: Removing errors in a program

10. An antivirus is a
Computer Quiz Questions for IBPS RRB Exam 2016 Reviewed by Currentaffairs4examz on 19.9.16 Rating: 5 Hi Aspirants, here are some useful Computer Knowledge Questions for the upcoming IBPS RRB Exam 201...

No comments :