728x90 AdSpace

Tuesday, August 30, 2016

English Quiz (Cloze Test) for IBPS PO & Clerk Exam 2016

Hi Aspirants, in this post we are sharing with you some useful Cloze Test questions for IBPS PO & Clerk Exam 2016. IBPS PO & Clerk Exam 2016 is scheduled to be held in the coming months and good preparation can land you in a good position. So start your preparation now.

English Quiz for IBPS PO & Clerk 2016

Click on the  ‘START QUIZ’ button to attempt the quiz with multiple choice options.

1. Terrorists live ___________ the gun all their life.
Answer: by

2. I was advised to abstain ________ all alcoholic drinks.
Answer: from

3. These slums are disgrace ________ the civic authorities.
Answer: to

4. He had to repent ________ what he had done.
Answer: for

5. It is very dangerous to intrude ___________ the enemy’s camp
Answer: on

6. It is a long time ________ he saw his friend who lives ______ his parents _________ the neighbouring town.
Answer: since, with, in

7. The father was anxious __________ the safety of his daughter.
Answer: about

8. Finding himself short ________ money, he wrote ______ his uncle _______ help.
Answer: of, to, for

9. The person refused to grovel _________ the feet of his master
Answer: at

10. A good judge never jumps _________ the conclusion.
English Quiz (Cloze Test) for IBPS PO & Clerk Exam 2016 Reviewed by Currentaffairs4examz on 30.8.16 Rating: 5 Hi Aspirants, in this post we are sharing with you some useful Cloze Test questions for IBPS PO &a...

No comments :