728x90 AdSpace

Sunday, November 4, 2012

PREVIOUS YEAR SOLVED QUESTIONS POSTAL ASSISTANT/ SORTING ASSISTANT EXAMINATION


KERALA POSTAL CIRCLE, MAY 2005
 
PART-I ENGLISH



1. …………in history caused as much shock worldwide as 2004 tsunami disaster in Asia.

a. The natural disaster b. None natural disaster  c. No natural disaster d. Never natural disaster

2. He wasn’t listening ………. i was saying

a. which b. that c. to that d. that which

3. No sooner did he go in ……. he came out.

a. and b. when c. then d. than

4. It is high time that you………..

a. study English b. will study English c. studied English d. might have studied English

5. The pressure ……… was intense after his team lost two matches in a row

6. ” Why are you driving so fast?” “I am ………………”

a. in hurry b. must hurry c. hurrying d. in a hurry

7. “I have to go now. I have ………. the Postmaster”.

a. appointment with b. an appointment to c. appointment to d. an appointment with

8. “The sky is cloudy. It …………rain is on its way”.

a. seems to b. looks c. looks like d. looking

9. “Can I order the goods now?” “Yes, but payment should be made …….”

a. for advance b. to advance c. in advance d. of advance

10. “Where ……….. last weekend?” “I went to Kottayam to see my uncle”

a. do you go b. did you go c. have you went d. you went

ANSWERS

1. c
2. c
3. d
4. c
5. d
6. a
7. d
8. b
9. c
10. b


Keep visiting!!!!!!!



PREVIOUS YEAR SOLVED QUESTIONS POSTAL ASSISTANT/ SORTING ASSISTANT EXAMINATION Reviewed by Currentaffairs4examz on 4.11.12 Rating: 5 KERALA POSTAL CIRCLE, MAY 2005   PART-I ENGLISH 1. …………in history caused as much shoc...

No comments :